Birdhurst


CLIENT TYPE: PRIVATE RESIDENTIAL

CONSTRUCTION COST: £300,000

STAGES COMPLETED: Measured Survey, Sketch Scheme, Planning, Tender, Construction, Contract Administration, Handover

A family home in South East London which required additional entertaining space for the family. The ground floor was completely redesigned to include an open plan kitchen/ living/ dining area which opens out onto the garden. An accoya extension will be left to weather naturally and match the pale grey flooring. In summer with the pocket sliding doors completely open, the interior and exterior spaces will merge seamlessly. 

The challenge was to provide access to a new basement, our solution, a two storey wine rack with integrated stairs that forms part of the structure for the rear of a large house renovation and basement works.